Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Här finns några referenser på djurkommunikation, jag glömmer att be om referenser också, så därför är det lite magert här. 

Under fliken "Mina samtal med djur" kan man läsa ett axplock av alla dom djur som jag pratat med och vad dom har velat förmedla till sina ägare.

 

 

 

                       

Puss                                                      Choko

 

Kicki har vid olika tillfällen pratat med mina djur, senast med min katt som ändrat beteende och verkade låg.

Det Kicki fick fram när hon kommunicerade med katten stämde in till 100% och det kändes jättebra.

Jag upplevde att katten var mer tillfreds och drog sig undan mindre efteråt och vi kom varandra närmare. Katten var märkbart nöjd över att få ha kommit till tals, mer social och tillfreds sedan Kicki och hon haft sin pratstund och katten fick också medial akupunktur 3 ggr för att återfå balansen. Det märktes verkligen skillnad till det positiva.

Jag är jättenöjd med den hjälp vi fått av Kicki. Hon är proffsig, tydlig och seriös och det märks att djuren har förtroende för henne direkt hon kommit innanför dörren då djuren flockas runt henne och vill kommunicera.

Jag kan med värme rekommendera Kicki som både djurkommunikatör och hennes mediala akupunktur och healing som jag även provat. Hon är trevlig, proffsig och kunnig, har hjärtat på rätta stället och man känner direkt förtroende för henne.

 

Camilla Karlin Engberg - Ramnäs

 

 

Milo ca 12 år

 

Fick en avläsning till min katt Milo. Han är äldre och har känt mycket sorg för att inte kunna spendera den tiden med honom. Jag har varit orolig för att han inte skulle förstå. Men Assoraya gav mig en fin bekräftelse att han förstår. Han vandrar med mig i andevärlden under stunder vi inte är med varandra fysiskt. Hon berätta för mig att han vet att jag älskar honom starkt ” äkta kärlek”. Under tiden när vi samtala så fick jag även tillbaka en del andlig kontakt med honom. Jag börja förstå att jag hade kollat på honom lite blint på grund av de långa tiden jag varit borta. Men inom mig så finner jag ändå stora kärleken och längtan till honom. Nu kan jag igen börja se på honom med den där respekten och ödmjukhet och den djupa ögonkontakten igen. Han glittrar som en stardust igen i mina ögon. Jag var orolig för hans mage och nu vet jag att det går att lindra. Tack vare Assorayas djupa kontakt till djuren kunde jag hitta platsen som behövs läkas och fann en känsla av lindring.

Assoraya gav mig svar på mina frågor, gjorde sig hörd för Milo och plus även lite mer en så, hon hjälpte mig att stiga till en harmoni med honom igen 🙏

 

Nisrin

 

 

 

 

 

Produkter
      Drift & produktion:  Wikinggruppen