Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

 

Ozzy 4 år

 

Medial akupunktur

Jag träffade Kicki på en hälsomässa där jag efter att pratat med henne om vår labrador Ozzy bestämde mig för att testa medial akupunktur. Att behandlingen kunde ske på distans och utan nålar var också avgörande och underlättade enormt då man inte behövde åka i väg med honom någonstans.  

Vår labrador hade problem med öronen, känslig mage, var orolig och rädd i vissa sammanhang och han verkade även låg och nere emellanåt och var inte riktigt glad. Hans självförtroende var lågt och han var oftast underlägsen de flesta andra hundar när dom lekte och dom andra hundarna fick göra vad dom ville med honom utan att han sade ifrån.

Han fick akupunktur 5 gånger med en veckas mellanrum för att återfå balansen. Efter första behandlingen märkte jag ingen jättestor förändring det gick lite fram och tillbaka. Men efter andra behandlingen så blev han busigare sprang och gjorde tokrusningar fram och tillbaka. Efter tredje behandlingen så såg vi en större förändring som gjorde att han kändes lugnare och mycket gladare och mycket busigare. Efter fjärde behandlingen sa han även ifrån mot andra hundar när de var någonting som han inte tyckte om att de gjorde och det har aldrig hänt tidigare att han har gjort.

Nu när behandlingarna är klar så känns han mycket tryggare, gladare, spralligare och har lättare att koppla av och hela han känns mycket stabilare.

Jag kan varmt rekommendera Kicki och hennes mediala akupunktur.

Tack så mycket för din hjälp!

Marie-Louise

 

 

 

Romeo 16 år

 

Min Romeo hade, förutom diverse ålderskrämpor, en väldig rädsla, oro och osäkerhet inom sig som bara blivit värre med åren. Det spelade ingen roll hur mycket tid jag än spenderade med att älska honom. Till slut gick det så långt att jag började fundera på om han inte skulle må bättre om han fick somna in.

Det var när jag sett Romeos förändring till det bättre efter Kickis samtal som jag bestämde mig för att löpa linan ut. Att behandlingen kunde ske på distans och utan nålar var också avgörande. Idag har min bäste vän fått 7 behandlingar och att se förbättringen från vecka till vecka är enastående.

Jag kan inte säga det bättre än att jag numera upplever Romeo som tillfreds och att jag tragiskt nog aldrig upplevt honom vara tillfreds innan. Han känns tryggare och har lättare att koppla av. Förut trampade han oroligt omkring i lägenheten när jag stod i duschen, men nu när jag duschat klart hittar jag honom allt som oftast tryggt sovandes i sin tygmunk. När vi är utomhus står svansen rakt upp och ligger inte mellan benen som den gjorde förr. Han har även slutat medicineras för sin artros då han nu för tiden gärna går runt i sin egen takt och inte undviker det p.g.a. smärta. Den grå starr han lider av har inte heller blivit värre utan snarare tvärt om då han verkar uppfatta ljus och skugga på ett annat sätt än tidigare. Veterinärens omdöme senast löd oförskämt pigg + att han lagt på sig lite muskelmassa. 

Det här har fått mig att inse att den medicinska vetenskapen har sina begränsningar och att trots alla mediciner och behandlingar min bäste vän fått nådde vi aldrig riktigt ända fram. Det blev en räddning för både mig och Romeo när vi lyckades hitta Kicki.

 

Petra Söderberg - Uppsala

 

 

Medial Akupunktur

Jag har haft förmånen att bli behandlad av Kicki genom Andlig akupunktur, och det har verkligen hjälpt mig otroligt mycket.

Det jag ville ha hjälp med i första hand var sömn- och magproblem, och nu när det gått ett tag märker jag verkligen skillnad.

Vi hade 7 sessioner tillsammans och redan efter första behandlingen märkte jag skillnad. Efter det gick det lite fram och tillbaka, men nu efter 4 månader kan jag se förändringen med lite klarare ögon. Jag kommer inte ihåg när jag senast hade problem med magen, något jag kämpat med till och från hela livet. Jag kan ha någon liten känning då och då, men det går över lika fort som det kommer.

Sömnen har tagit lite längre tid att se någon tydlig skillnad, men sedan 4 veckor tillbaka har jag kanske haft 1 natt när jag legat vaken en längre stund. Tidigare var det kanske 2-3 nätter i veckan som jag sov någorlunda hyfsat.

Kicki satte igång en process och sen har jag bara följt den inre vägledning jag har fått för att ta de steg som krävts för att må bättre. För det krävs såklart en egen insats också wink

Är otroligt tacksam för den hjälp jag har fått!

//Lotta

 

 

Bonnie 11 år

 

Stort Tack Kicki för att du hjälpte vår Bonnie!

 

Vår Chihuahua tik Bonnie förlorade sin vän för några månader sen. Vi märkte att hon inte mådde bra så vi bestämde oss för att låta henne få ett samtal med Kicki och där fick vi veta hur hon mådde. Hon bar på en stor sorg efter sin väns bortgång. Hon stöttade oss (familjen) och trängde undan sina egna känslor och tog inte hand om sin egen sorg. Hon såg ledsen ut, åt dåligt, ögonen rann mer än vanligt och hennes kropp rörde sig stelt. Vi bestämde oss för att låta Kicki ge henne medial akupunktur för att stärka henne. 

 

Det första tre gångerna märkte vi inte nån direkt skillnad. 

Fjärde gången såg vi förändring.

Femte gången var det stor skillnad.

 

Nu har det gått flera veckor sedan vi slutade behandlingarna och vår Bonnie mår bra. Så otroligt glad, äter med god aptit och kroppen är mer rörlig. 

 

Vi är så otroligt tacksam för den hjälp vi fått! 

 

Therese m familj 

 

 

 

 

Freddy - pudel 5 år

 

Min pudelkille har problem med autoimmun sjukdom, får ont i muskler och småleder, varit muntorr och haft en inre stress. Vi har också flyttat en hel del och han har också blivit opererad flera gånger.

När han var som sämst hade han så ont och var så trött och grinig, om någon av de andra djuren kom för nära sa han argt ifrån, långt ifrån sitt normala jag.

Kicki har gett honom 11 behandlingar; medial akupunktur och healing och nu är han en glad pigg pudel igen.

Både Freddy och jag är tacksamma för hjälpen och vet att vi kan få hjälp igen om det onda kommer tillbaka, vilket det nog tyvärr ofta gör när det handlar om autoimmun sjukdom.

 

Tills dess skickar vi varma hälsningar och stort tack!

 

Anci i Sigtuna

 

 

 

 

 

 

Elsa 4 år

 

Tack för att du hjälpte mej att förstår Elsas fel. Elsa var i djup djup depression, efter att förlorat sin bästa vän våran älskade Maya.

När jag kom hem från att ha pratat med Kicki så mötte Elsa mej å blicken sa allt. Hon tackade mej för att jag tog kontakt med Kicki så att Elsa fick berätta sitt problem.

Första gången hon fick medial akupunktur å healing märkte jag stor skillnad på Elsa, hon började äta å ville gå ut å gå. Gång 2 fick jag tillbaka min Elsa, hon blev gladare å ville busa med sin favorit leksak.

 

Jag är evigt tacksam för all hjälp som Kicki gav min älskade hund, vi har fått tillbaka henne den glada gosiga Elsa.

 

Tusen tack underbara Kicki 🌻

 

Carina Wass Färnäs

 

 

 

 

 

 

 

Danzör

 

Danzör val - 04. min häst har haft problem med gaffelbanden båda bak, med hjälp av Kicki har han fått medialakupunktur 6 gånger, efter första behandlingen blev det bättre på en gång spec hö bak. Svullnaden gick ner o värmen blev obetydlig, cirkulationen har kommit tillbaka i frambenen med. Han skrittas nu ett par gånger i veckan, kommer att ta tid men den har vi tack vare Kicki. Han får vara skogsmullehäst, ej några tävlingar el träningar allt är på hans villkor. Glad att han fått en andra chans, tack från hela mitt hjärta Assoraya.

 

Maja Rylander - Enköping

 

 

 

 

 

Diva

 

Tack Assoraya för din hjälp med min hund Diva.

 

Diva var en rädd osäker hund, när vi var ut och gick skällde hon och drog väldigt mycket när vi mötte andra hundar. Diva hade svårt att lyssna fast jag försökte lugna henne och prata med henne i dessa situationer.  Men hon drog också mycket när hon gick i koppel, innan hon kom till mig fick hon springa lös. 

 

Idag efter behandlingarna har Diva blivit mycket lugnare. När vi är på promenad och vi möter andra hundar skäller och drar hon inte som hon gjorde tidigare. Visst Diva är nyfiken på andra hundar men hon beter sig långt ifrån som hon gjorde tidigare, vilket jag tycker är skönt. På våra promenader numera går Diva för det mesta med slakt koppel och i närheten av mig. 

 

Jag är så glad och tacksam att jag gjorde dessa healingbehandlingar.

 

Tack bästa Assoraya 

 

Med vänlig hälsning,

 

Christina Hägg

0706918089 

 

 

 

 

Gråtuss

 

Gråtuss, 4 år, har varit vår katt i tre år.

 

Hon har bitit och rivit sin husse och matte många gånger under de här åren. Det har varit svårt att förstå sig på henne. Ibland gosig för att sedan plötsligt gå till attack. Ibland har detta beteende kommit när hon fått för mycket kel och ibland när hon inte fått tillräckligt.

Hela tiden har både hon och vi varit på vår vakt.

 

Jag träffade Kicki på en mässa och önskade att få veta vad som dolde sig bakom Gråtuss beteende.

Kicki fick fram:

en trasig själ, vaksam, lugn men inte lugn, växlar inombords, jobbigt förflutet med ”misshandel”.

Inte varit älskad, bara en utfyllnad, kan inte helt slappna av. Störs av inre stress, jobbigt för henne.

 

Redan efter att Gråtuss fått ”lätta sitt hjärta” blev hon lugnare och det var värdefullt för husse och matte att få en ny förståelse för henne.

 

Gråtuss har efter det fått tre mediala akupunkturer.

Hon är nu en kisse som tar emot gos utan att värja sig.

Hon söker t.o.m. sig upp i famnen och njuter av närhet .

Hon deltar mer i vardagen och är ”mjukare” i humöret.

Det var nu ett tag sen vi behövde ta hand om våra bit-och rivsår.

 

Även en familj på besök hos oss såg och kommenterade Gråtuss nya beteende.

 

Tacksam ägare!

Ulla Jerlinder

ALtuna, Fjärdhundra

 

 

 

       

 

Jojje före behandling                                                     Jojje efter behandling

 

Min häst Jojje var mobbad av flockledaren, deprimerad, vilsen och hade dåligt självförtroende. Sorgsen av ensamhet, tappade mycket päls och hade en enorm klåda på kroppen.

Hittade Kicki på en hälsomässa och hon erbjöd behandlingar med medial akupunktur, där hon ställer kroppen i balans.

Vi gjorde 4 behandlingar med 1 veckas mellanrum och han visade förbättringar för varje gång och nu är han helt återställd.

Nu är han med i flocken och mår mycket bättre både mentalt och fysiskt.

Det var en helt fantastisk upplevelse att få vara med och se det här händelseförloppet, gå från totaldeppad till att få tillbaka livslusten och energin.

Helt klart det häftigaste jag någonsin varit med om.

Rekommenderas helhjärtat!

 

Ulrica - Solberga

                                          

 

 

    

Iza                            Iza

 

Vi ville prova medial akupunktur på våran hund Iza 3,5 år. Inga större bekymmer med henne, men ibland upplever vi henne lite " låg", även orolig mage med lös mage och inte så matglad. ( kinkig eller vad? )

Hon har nu fått tre behandlingar.

Det vi märker är att hon blivit gladare och piggare. Hon är så himla gosig och kelig nu. Kräver 100 % närhet i soffan på kvällen. Så himla mysig. Så detta är stor skillnad.Hennes mage har också blivit bättre. Men fortfarande är hon dålig på att äta.

Vi är glada att hon är piggare !!

 

Katarina Kaufmann - Avesta

 

 

Bottaz

Vi har köpt en hund för första gången och det är helt fantastiskt.

Efter Bottaz vart hos oss en tid upplevde vi att han såg lite nere ut och rädd i vissa sammanhang. När vi tex. skulle bada honom så blev han skräckslagen och skakade i timmar efter badet. Andra tillfällen som hos frisören var han väldigt låg efter besöken och inte alls med samma energi som han brukar ha.

Jag kände att jag måste göra något för vår vovve så att jag kan förstå honom vad som är fel.

Genom en vän så kom jag i kontakt med Kicki. Vi kom fram till att Kicki skulle använda sig av healing och akupunktur i 3 omgångar. Men först prata Kicki med Bottaz genom djurkommunikation. Detta var helt fantastiskt! Att få svar på varför Bottaz såg så nere och ledsen ut kändes så skönt för hela vår familj. Idag vet vi varför han reagerar som han gör i vissa situationer och Bottaz kom själv med förslag på hur vi kunde hjälpa honom överkomma sina rädslor och trauman. 

Idag är Bottaz en gladare vovve som ger mycket kärlek till oss, till och med ett litet leende. Han är glad, sprallig och mycket lekfull. Han känns mycket mer stabil idag, speciellt när vi är ute och går. Förut skällde han på allt, idag ingenting. Han känns lugn och tillfreds.

Bottaz berättade för Kicki om skräckupplevelser som liten när det gäller bad och Kicki har jobbat med detta trauma och vi ser att det blir bättre och bättre. Idag har vi bytt frisör för Bottaz, och det är en glad liten vovve vi möter när han är klar.

Vi är så tacksamma för Kicki’s hjälp! En kvinna som har hjärtat på rätt ställe.

Varma hälsningar,

Gunhild - Västerås

 

 

  

Shen Ming

 

Jag kontaktade Kicki då min katt Shen Ming inte verkade må bra efter att hon av vissa omständigheter fick flytta från mig till mina föräldrar. Egentligen mådde hon kanske inte helt bra innan heller, men det visade sig främst efter flytten. Hon började kissa på alla möjliga och omöjliga ställen, så hängig ut och var inte lika social och pigg som tidigare. Detta trots att mina föräldrar är pensionärer och har mycket mer tid för henne än vad jag hade.

Kicki började med att prata med henne på distans och fick fram att Ming kände sig väldigt utslängd och ratad. Var ledsen över att jag inte längre kunde/ville ha henne, även om hon samtidigt inte klandrade mig heller. Ming tyckte att hon hade gett så mycket kärlek och ändå var hon inte välkommen hos mig.

Kicki gav Ming medial akupunktur några dagar efter samtalet. Jag hade inte berättat för mina föräldrar vilken dag hon skulle få det, men de märkte en tydlig skillnad på henne en dag. Hon verkade lite gladare och blev lite mer social. Kissade inte heller lika ofta på andra ställen än i lådan. Efter det så gav Kick henne medial akupunktur ytterligare en gång efter en vecka samt healing veckan efter det. I samma veva var vi till veterinären med Ming där de också konstaterade urinvägsinfektion och kristaller i urinen. Hon fick penicillin och specialfoder.

Någon vecka efter att penicillinkuren var avklarad så pratade Kicki med henne igen och då berättade Ming att hon mår jättebra. Hon tycker om mina föräldrar, känner att livet leker igen. Samtidigt saknar hon mig och älskar när jag kommer och hälsar på, men mår inte längre dåligt över att inte bo hemma hos mig. Kicki avslutade behandlingen med lite stärkande medial akupunktur.

Idag är Ming som vanligt igen. En kelig och social katt som älskar att ligga i knät och mysa.

 

Jenny Ericsson - Karlskoga

 

 

 

Shen Qi

 

Jag kontaktade Kicki då min katt Shen Qi inte verkade må bra efter att hon av vissa omständigheter fick flytta från mig till mina föräldrar. Hon låg mest stilla och åt nästan ingenting.

Kicki pratade med henne och Qi beskrev då att hon var ledsen för att ha fått flytta. Saknar mig som matte. Ingen matlust på grund av det. Tyckte stället hon hamnat på var bra och att hon väl skulle få vänja sig då hon inte hade något val. Kände sig likgiltig och illamående. Tänker mycket.

Kicki gav henne medial akupunktur mot sorg och stärkande två gånger samt en gång med healing.

Redan efter första behandlingen så märkte mina föräldrar en stor skillnad på henne. Hon började gå ut mer, bli mer social och började leka hemma. Idag är Qi precis som hon var innan flytten.

 

Jenny Ericsson - Karlskoga

 

 

                

 

Puss                                 Choko

 

Kicki har vid olika tillfällen pratat med mina djur, senast med min katt som ändrat beteende och verkade låg.

Det Kicki fick fram när hon kommunicerade med katten stämde in till 100% och det kändes jättebra.

Jag upplevde att katten var mer tillfreds och drog sig undan mindre efteråt och vi kom varandra närmare. Katten var märkbart nöjd över att få ha kommit till tals, mer social och tillfreds sedan Kicki och hon haft sin pratstund och katten fick också medial akupunktur 3 ggr för att återfå balansen. Det märktes verkligen skillnad till det positiva.

Jag är jättenöjd med den hjälp vi fått av Kicki. Hon är proffsig, tydlig och seriös och det märks att djuren har förtroende för henne direkt hon kommit innanför dörren då djuren flockas runt henne och vill kommunicera.

Jag kan med värme rekommendera Kicki som både djurkommunikatör och hennes mediala akupunktur och healing som jag även provat. Hon är trevlig, proffsig och kunnig, har hjärtat på rätta stället och man känner direkt förtroende för henne.

 

Camilla Karlin Engberg - Ramnäs

 

Produkter
      Drift & produktion:  Wikinggruppen