Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

       

 

Jojje före behandling                                                     Jojje efter behandling

 

Min häst Jojje var mobbad av flockledaren, deprimerad, vilsen och hade dåligt självförtroende. Sorgsen av ensamhet, tappade mycket päls och hade en enorm klåda på kroppen.

Hittade Kicki på en hälsomässa och hon erbjöd behandlingar med medial akupunktur, där hon ställer kroppen i balans.

Vi gjorde 4 behandlingar med 1 veckas mellanrum och han visade förbättringar för varje gång och nu är han helt återställd.

Nu är han med i flocken och mår mycket bättre både mentalt och fysiskt.

Det var en helt fantastisk upplevelse att få vara med och se det här händelseförloppet, gå från totaldeppad till att få tillbaka livslusten och energin.

Helt klart det häftigaste jag någonsin varit med om.

Rekommenderas helhjärtat!

 

Ulrica - Solberga

                                          

 

 

    

Iza                            Iza

 

Vi ville prova medial akupunktur på våran hund Iza 3,5 år. Inga större bekymmer med henne, men ibland upplever vi henne lite " låg", även orolig mage med lös mage och inte så matglad. ( kinkig eller vad? )

Hon har nu fått tre behandlingar.

Det vi märker är att hon blivit gladare och piggare. Hon är så himla gosig och kelig nu. Kräver 100 % närhet i soffan på kvällen. Så himla mysig. Så detta är stor skillnad.Hennes mage har också blivit bättre. Men fortfarande är hon dålig på att äta.

Vi är glada att hon är piggare !!

 

Katarina Kaufmann - Avesta

 

 

Bottaz

Vi har köpt en hund för första gången och det är helt fantastiskt.

Efter Bottaz vart hos oss en tid upplevde vi att han såg lite nere ut och rädd i vissa sammanhang. När vi tex. skulle bada honom så blev han skräckslagen och skakade i timmar efter badet. Andra tillfällen som hos frisören var han väldigt låg efter besöken och inte alls med samma energi som han brukar ha.

Jag kände att jag måste göra något för vår vovve så att jag kan förstå honom vad som är fel.

Genom en vän så kom jag i kontakt med Kicki. Vi kom fram till att Kicki skulle använda sig av healing och akupunktur i 3 omgångar. Men först prata Kicki med Bottaz genom djurkommunikation. Detta var helt fantastiskt! Att få svar på varför Bottaz såg så nere och ledsen ut kändes så skönt för hela vår familj. Idag vet vi varför han reagerar som han gör i vissa situationer och Bottaz kom själv med förslag på hur vi kunde hjälpa honom överkomma sina rädslor och trauman. 

Idag är Bottaz en gladare vovve som ger mycket kärlek till oss, till och med ett litet leende. Han är glad, sprallig och mycket lekfull. Han känns mycket mer stabil idag, speciellt när vi är ute och går. Förut skällde han på allt, idag ingenting. Han känns lugn och tillfreds.

Bottaz berättade för Kicki om skräckupplevelser som liten när det gäller bad och Kicki har jobbat med detta trauma och vi ser att det blir bättre och bättre. Idag har vi bytt frisör för Bottaz, och det är en glad liten vovve vi möter när han är klar.

Vi är så tacksamma för Kicki’s hjälp! En kvinna som har hjärtat på rätt ställe.

Varma hälsningar,

Gunhild - Västerås

 

 

  

Shen Ming

 

Jag kontaktade Kicki då min katt Shen Ming inte verkade må bra efter att hon av vissa omständigheter fick flytta från mig till mina föräldrar. Egentligen mådde hon kanske inte helt bra innan heller, men det visade sig främst efter flytten. Hon började kissa på alla möjliga och omöjliga ställen, så hängig ut och var inte lika social och pigg som tidigare. Detta trots att mina föräldrar är pensionärer och har mycket mer tid för henne än vad jag hade.

Kicki började med att prata med henne på distans och fick fram att Ming kände sig väldigt utslängd och ratad. Var ledsen över att jag inte längre kunde/ville ha henne, även om hon samtidigt inte klandrade mig heller. Ming tyckte att hon hade gett så mycket kärlek och ändå var hon inte välkommen hos mig.

Kicki gav Ming medial akupunktur några dagar efter samtalet. Jag hade inte berättat för mina föräldrar vilken dag hon skulle få det, men de märkte en tydlig skillnad på henne en dag. Hon verkade lite gladare och blev lite mer social. Kissade inte heller lika ofta på andra ställen än i lådan. Efter det så gav Kick henne medial akupunktur ytterligare en gång efter en vecka samt healing veckan efter det. I samma veva var vi till veterinären med Ming där de också konstaterade urinvägsinfektion och kristaller i urinen. Hon fick penicillin och specialfoder.

Någon vecka efter att penicillinkuren var avklarad så pratade Kicki med henne igen och då berättade Ming att hon mår jättebra. Hon tycker om mina föräldrar, känner att livet leker igen. Samtidigt saknar hon mig och älskar när jag kommer och hälsar på, men mår inte längre dåligt över att inte bo hemma hos mig. Kicki avslutade behandlingen med lite stärkande medial akupunktur.

Idag är Ming som vanligt igen. En kelig och social katt som älskar att ligga i knät och mysa.

 

Jenny Ericsson - Karlskoga

 

 

 

Shen Qi

 

Jag kontaktade Kicki då min katt Shen Qi inte verkade må bra efter att hon av vissa omständigheter fick flytta från mig till mina föräldrar. Hon låg mest stilla och åt nästan ingenting.

Kicki pratade med henne och Qi beskrev då att hon var ledsen för att ha fått flytta. Saknar mig som matte. Ingen matlust på grund av det. Tyckte stället hon hamnat på var bra och att hon väl skulle få vänja sig då hon inte hade något val. Kände sig likgiltig och illamående. Tänker mycket.

Kicki gav henne medial akupunktur mot sorg och stärkande två gånger samt en gång med healing.

Redan efter första behandlingen så märkte mina föräldrar en stor skillnad på henne. Hon började gå ut mer, bli mer social och började leka hemma. Idag är Qi precis som hon var innan flytten.

 

Jenny Ericsson - Karlskoga

 

 

                

 

Puss                                 Choko

 

Kicki har vid olika tillfällen pratat med mina djur, senast med min katt som ändrat beteende och verkade låg.

Det Kicki fick fram när hon kommunicerade med katten stämde in till 100% och det kändes jättebra.

Jag upplevde att katten var mer tillfreds och drog sig undan mindre efteråt och vi kom varandra närmare. Katten var märkbart nöjd över att få ha kommit till tals, mer social och tillfreds sedan Kicki och hon haft sin pratstund och katten fick också medial akupunktur 3 ggr för att återfå balansen. Det märktes verkligen skillnad till det positiva.

Jag är jättenöjd med den hjälp vi fått av Kicki. Hon är proffsig, tydlig och seriös och det märks att djuren har förtroende för henne direkt hon kommit innanför dörren då djuren flockas runt henne och vill kommunicera.

Jag kan med värme rekommendera Kicki som både djurkommunikatör och hennes mediala akupunktur och healing som jag även provat. Hon är trevlig, proffsig och kunnig, har hjärtat på rätta stället och man känner direkt förtroende för henne.

 

Camilla Karlin Engberg - Ramnäs

 

Produkter
      Drift & produktion:  Wikinggruppen